Cykelfest 2017

Det är dags att anmäla sig till årets cykelfest. Lördagen 2 september rullar vi hem till varandra på våra cyklar för att äta spännande mat, njuta av god dryck och umgås med nya och gamla vänner. Gamla Råslätts cykelfest kan bli en av höjdpunkterna för 2017 och alla är välkomna!

Vår cykelfest innebär att varje deltagarpar* får äta en trerätters middag där de själva står som värdpar för antingen förrätt, huvudrätt eller dessert med tillhörande dryck (tänk på att erbjuda alkoholfritt alternativ). Slumpen bestämmer vilken av dessa ni får bjuda på och till vem ni cyklar för att bli bjudna på de andra rätterna. En vecka innan cykelfesten får ni veta om ni ska bjuda på förrätt, huvudrätt eller efterrätt, men vem som kommer på besök får ni veta först när det ringer på dörren. Ni får själva veta vem ni ska besöka strax innan ni cyklar dit. Efter avslutad trerätters måltid samlas vi för efterfest i Haga klubbstuga på Strömsbergsvägen 8.

Egentligen är det inte cyklarna som är det viktiga på en cykelfest. Det är möjligheten att träffa nya människor, att lära känna vänner ännu bättre, att äta och dricka gott samt att umgås på den gemensamma festen. Cyklarna är bara ett praktiskt sätt att komma dit! Dessutom är det lite roligt att området exploderar av cyklande par som inte kan låta bli att ringa på sina ringklockor när de möter andra festdeltagare på väg mot nya upplevelser.

Anmäl er senast 4 juni 2017 genom att betala in 200 kr till föreningens bankgiro 436-9641 och sedan registrera er anmälan via länken nedan. Avgiften gäller för två deltagare och täcker kostnader för arrangemanget inkl. den gemensamma festen. På festen ingår två dryck per person (öl/vin/läsk) och lite tilltugg. Det kommer finnas möjlighet att köpa ytterligare dryck till självkostnadspris.

Registrera er anmälan här.

Om ni har frågor kan ni vända er till Julie och Mattias på Tallrisvägen 2 eller Charlotte och Jonny på Vibynäsgatan 10.

* Ett deltagarpar består av två personer (gifta/sambo/särbo/vänner) som har en bostad på Gamla Råslätt där de kan ta emot 4 gäster.

Info från Grannsamverkan – nya inbrott!

Fått information från polisen att ytterligare inbrott skett i området på Råslättsvägen och Norrahammarvägen. Rutan hade krossats i altandörren i båda fallen. Var uppmärksamma och meddela era grannar om ni reser iväg!

Enligt personer som är med i grannsamverkan på Kettilstorp, figurerar det mystiska individer i området Kettilstorp. De har känt om bilar har varit låsta. Ett par bilstölder har förekommit i området och även ett par bostadsinbrott. Håll ögonen öppna och se till att låsa era bostäder och bilar.