Vårstädning av lekplatsen 26 april

I år är vårstädningen av lekplatsen på Andgatan öppen för alla. Ålder spelar ingen roll. Armstyrka är heller inte av betydelse. Det enda som räknas är att man dyker upp så att vi som bor på Gamla Råslätt (eller ni som är intresserade av att flytta hit) kan träffas, umgås, och äta nygrillad korv med saft eller kaffe och en liten kaka. Det kostar naturligtvis inget.

Om du har möjlighet att räfsa eller sopa lite under tiden som du umgås är det ett plus, så ta med en sopkvast eller räfsa om du har möjlighet! Skottkärror brukar också komma till god användning på vårstädningen.

Du som har barn får gärna ta med dem också, men det är inget krav. Av tidigare erfarenhet vet vi att barn med fördel kan agera vikter som håller löven på plats när dessa ska transporteras i skottkärra. Dessutom erbjuder lekplatsen både lekmöjlighet och någon arrangerad tävling med priser. Alla barn får lite lördagsgodis om de vill ha det.

Boka in lördag 26 april kl. 10 på förmiddagen. Vi ses!

Medlemsavgiften för 2014 bestämd till 100 kr

På årsmötet som hölls måndag 10 mars 2014 bestämdes medlemsavgiften för 2014 till 100 kr. Det är samma nivå som året innan. På årsmötet betalade flera medlemmar avgiften kontant.

Medlemsavgifterna används bl.a. till inköp av redskap som hjälper oss att hålla ordning på lekplatsen på Andgatan. Dessutom bekostar medlemsavgifterna fika, grillkorv och tävlingspriser på t.ex. årsmötet och de städdagar som föreningen arrangerar.

Medlemsavgiften för 2014 betalas till föreningens bankgiro 436-9641.