Fixardag på lekplatsen lör 6 okt

Som många säkert noterat har föreningen nyligen satt upp en redskapsbod på lekplatsen på Andgatan. Det återstår lite arbete för att få boden helt klar inför vintern. Dessutom behöver lekplatsen en allmän uppsnyggning. Därför kommer vi att samlas för en fixardag lördag 6 oktober klockan 9 och framåt.

När vi är klara med arbetet bjuder föreningen på lite grillkorv och dryck. Vi passar också på att går igenom några saker att tänka på inför vinterns spolning av rinken. Isrinken var mycket uppskattad under förra vintern och vi hoppas kunna ha den spolad under en ännu längre period den kommande vintern.

Om ni har några redskap som ni kan avvara, t.ex. en räfsa, spade, snöskyffel, sopborste eller liknande, får ni gärna ta med och donera dessa till föreningen. Med några lättillgängliga redskap på lekplatsen blir det enkelt att fixa till lite när man ändå är där med barnen. Det behövs också lite lekutrustning såsom innebandyklubbor, bollar, hinkar och spadar med mera.

Inbrott

Det har skett ett bostadsinbrott i området förra veckan. En silvergrå skåpbil med två män har varit synliga och det har troligen skett i torsdags. Var observanta!

Polisen skriver på sin facebooksida:
”Det bästa sättet att jaga bort tjuvarna är att vara frågvis och obekväm när ni möter dem i områdena. Försök även att skriva ner registreringsnr. på fordon de färdas i så underlättar det för oss när vi letar. Det är bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite. Låt oss göra bedömningen om det kan vara intressant. Inget samtal är onödigt!!! Ring 112 om ni behöver nå oss omgående, annars kan ni ringa 114 14.”