Årsmöte nu på torsdag (22 mars)

Vi vill påminna om föreningens årsmöte som hålls på torsdag 22 mars kl. 18.30 i Ljungarumsskolans aula. Alla boende på området är välkomna. Efter årsmötet får vi lyssna till ett föredrag av Per Tjädermark från Nyströms trädgård. Han kommer att berätta om udda barrväxter och ge oss lite inspiration inför vårens trädgårdsprojekt.

Föreningen bjuder på fika, så kom ihåg att anmäla dig till årsmötet för att vi lättare ska kunna planera. Du anmäler dig enklast via e-post till info@gamlaraslatt.se. Du kan också lägga en lapp i brevlådan hos ordförande Magnus Kamstedt på Tallrisvägen 1. Meddela hur många ni är som kommer från ert hushåll.

Föreningen välkomnar engagemang från medlemmarna. Om du vill vara med och påverka föreningens arbete föreslår vi att du talar med Madelene Zetterlind som har ansvar för valberedningen inför årsmötet. Madelene bor på Tallrisvägen 5 och har telefonnummer 036-12 70 81.

Om du vill lämna in förslag på frågor som vi bör ta upp på årsmötet lämnar du dessa till Magnus Kamstedt (se adress ovan). Du är alltid välkommen att kontakta medlemmarna i styrelsen om du har några frågor.

Städning av lekplatsen

Anteckna lördagen den 21 april i din kalender. Från klockan 14.00 träffas vi i områdets lekplats på Andgatan för att vårstäda.
Ta med dig krattor, skottkärror och räfsor.

Efteråt blir det korvgrillning som föreningen bjuder på.